arrow_drop_up arrow_drop_down

Spoor 2 Reintegratie met Garantie

Terugbetaling bij loonsanctie UWV 

Lees verder over deze zekere spoor 2 reintegratie mogelijkheid >>

U heeft de opdracht gekregen om een Spoor 2 reintegratie op te starten. Dit is een verplicht onderdeel binnen het reintegratie traject om te voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter. Het laatste dat u wilt is een loonsanctie krijgen omdat het spoor 2 traject onvoldoende is uitgevoerd. 


We geven daarom een garantie op een succesvol spoor 2 reintegratie traject. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe het UWV het spoor 2 reintegratie onderzoek gaat beoordelen.

Spoor 2 reintegratie met garantie

Spoor 2 reintegratie inspanningsovereenkomst

We stellen een spoor 2 reintegratie inspanningsovereenkomst op waarin duidelijk staat beschreven welke inspanningen de werkgever, de medewerker en wij doen om een succesvol spoor 2 reintegratie onderzoek uit te voeren. 

Spoor 2 reintegratie terug naar werk onderzoek

We starten met een terug naar werk onderzoek. Hierin gaan we onderzoeken welke onbenutte en onhaalbaar geachte kansen tot haalbaar gemaakt kunnen worden. 

Spoor 2 reintegratie poortwachter proof

We zoeken naar kansen en voldoen tevens aan de eis van de werkwijzer poortwachter om het persoonsprofiel aan te laten sluiten op het zoekprofiel. 

Spoor 2 reintegratie werkfit

Juist bij mensen die laag belastbaar zijn, met in eerste instantie lastige kansen op de arbeidsmarkt, is een belangrijke stap om inspanningen aan te tonen waarmee mensen werkfit zijn gemaakt. 

Spoor 2 reintegratie werkplekervaring

Spoor 2 reintegratie is bovendien vooral ook een ontdekkingsreis naar onbekende terreinen en mogelijkheden. We laten mensen ervaren wat er "achter de voordeur" van bedrijven zoal gebeurd zodat ze nieuwe kansen gaan zien. 

Spoor 2 reintegratie solliciteren

Het engste gedeelte, namelijk solliciteren, maken we tot een proces van persoonlijke groei en een uniek leermoment. Mensen worden letterlijk supersollicitant en leren hoe ze hun meerwaarde kunnen profileren.

UNIEKE PLAATSINGSGARANTIE

"Als mensen willen is alles mogelijk"

Naast de garantie dat u geen loonsanctie krijgt voor het spoor 2 onderzoek, bieden we ook een zogenaamde plaatsingsgarantie. 

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het welzijn van de medewerker en dat er een mogelijkheid wordt gecreëerd om deel te blijven nemen aan het arbeidsproces. 

Offerte aanvraag

Spoor 2 reintegratie is maatwerk. De aanleiding voor de aanvraag van een spoor 2 reintegratie onderzoek bevat veelal ook interessante aspecten voor de oplossing! We denken graag met u mee over de opties die er zijn om een spoor 2 reintegratie in te zetten. 

We hanteren een vast tarief van
€ 395,- per maand gedurende de looptijd van het spoor 2 reintegratie traject. 

Terug naar Werk Onderzoek

Zodra we het akkoord hebben starten we binnen een week met het terug naar werk onderzoek. Het is belangrijk dat de medewerker in de flow van reïntegreren komt. Het is in principe een "once in a lifetime ervaring".  We maken onbekend en onbemind direct vertrouwd en brengen de medewerker in het ritme van reïntegreren. Gewoon doen, ontdekken en ervaren. 

Succesvol spoor 2

We informeren, evalueren en documenteren zodat u permanent op de hoogte bent over de voortgang van het spoor 2 reintegratie traject. 

U houd overleg met de spoor 2 begeleider, bijvoorbeeld over veranderingen in de belastbaarheid van de medewerker. Zo wordt spoor 2 succesvol en voorkomen we een loonsanctie. 

We zijn HR52

HR52 is een adviesbureau met als specialisatie instroom, doorstroom en uitstroom. 

Spoor 2 reintegratie is een manier van uitstromen als medische beperkingen of zakelijke belemmeringen het uitvoeren van de functie niet meer mogelijk maakt. 

We hebben leggen onze focus op de potentie van mensen. Dit is branche onafhankelijk. We kijken wel welke begeleider de beste klik heeft met uw medewerker. 

We werken landelijk en ondersteunen de spoor 2 reintegratie met begeleiding door huisartsen, bedrijfsartsen, lifestyle artsen en -coaches, psychologen en fysiotherapeuten, loopbaancoaches en recruiters. 

Instroom-doorstroom-uitstroom experts

null

We maken gebruik van cookies.